Fonal: fekete és szivárvány

Gomb: kerek, mintás

Jó ha tudod: a "Magda" vastag, puha pamut fonalból készült, nagyobb mérete miatt 10 db papírzsepi és még az ajakír is belefér. Mérete 14 cm hosszú és 8 cm magas


Thread: black and rainbow

Button: round with pattern

Good to know: "Magda" is made of a thick, soft cotton thread. Because of its bigger size, you can keep 10 handkerchiefs and even a lip balm in it. It’s 14cm wide and 8cm tall.

 

Ára: 1.650 Ft

Fonal: élénk rózsaszín

Gomb: kerek, virágmintás

Jó ha tudod: a "Réka" vastag, puha pamut fonalból készült, nagyobb mérete miatt 10 db papírzsepi és még az ajakír is belefér. Mérete 14 cm hosszú és 8 cm magas.


Thread: bright pink

Button: round with floral pattern

Good to know: "Rachel" is made of a thick, soft cotton thread. Because of its bigger size, you can keep 10 handkerchiefs and even a lip balm in it. It’s 14 cm wide and 8 cm tall.

 

Ára: 1.650 Ft

Fonal: rózsaszín

Gomb: kerek, gyémánt mintás

Jó ha tudod: a "Blanka" vastag, puha pamut fonalból készült, 6-8 papírzsepi tárolása kényelmes benne. Mérete 10 cm hosszú és 8 cm magas.


Thread: pink

Button: round with marble pattern

Good to know: "Blanka" is made of a thick, soft cotton thread. You can keep 6-8 handkerchiefs in it. It’s 10 cm wide and 8 cm tall.

 

Ára: 1.650 Ft

Fonal: fehér és barack-rózsaszín

Gomb: fa, szív alakú

Jó ha tudod: a "Krisztina" vastag, puha pamut fonalból készült, nagyobb mérete miatt 10 db papírzsepi és még az ajakír is belefér. Mérete 14 cm hosszú és 8 cm magas.


Thread: white and peach pink

Button: wooden, heart-shaped

Good to know: "Christina" is made of a thick, soft cotton thread. Because of its bigger size, you can keep 10 handkerchiefs and even a lip balm in it. It’s 14 cm wide and 8 cm tall.

 

Ára: 1.650 Ft

Fonal: fehér és citromsárga

Gomb: fa, háromszög alakú

Jó ha tudod: a "Léna" vastag, puha pamut fonalból készült, nagyobb mérete miatt 10 db papírzsepi és még az ajakír is belefér. Mérete 13 cm hosszú és 8 cm magas.


Thread: white and yellow

Button: wooden, triangle-shaped

Good to know: "Lena" is made of a thick, soft cotton thread. Because of its bigger size, you can keep 10 handkerchiefs and even a lip balm in it. It’s 13 cm wide and 8 cm tall.

 

Ára: 1.650 Ft

Alkategóriák

Fel